Page 10 - The BBQ Store - Χρυσες Συνταγές
P. 10
Ψητά σπαράγγια στο γκριλ
με Fynbos Black Pepper
grinder τυλιγμένα με μπέικον
ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
(ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ) Ετοιμάζετε το γκριλ σε μέτρια
3 ματσάκια θερμοκρασία 150°C. Κόβετε το
πράσινα σκληρό κάτω μέρος από τα
σπαράγγια σπαράγγια και πασπαλίζετε με
ελαιόλαδο, το ελαιόλαδο και το
Fynbos Sea αλατοπίπερο. Τυλίγετε τα
Salt grinder σπαράγγια ένα-ένα ή δυο- δυο
Fynbos Black με μια φέτα μπέικον. Ψήνετε σε
Pepper grinder καθαρή σχάρα για 4-5 λεπτά.
15 φέτες μπέικον Τα σπαράγγια πρέπει να
πολύ λεπτές παραμείνουν τραγανά.
Σερβίρετε αμέσως�
Tip: Για ανοιχτού τύπου
ψησταριές ή με κάρβουνο,
σηκώσετε τη σχάρα ψηλά,
διότι τα σπαράγγια θα
πάρουν γρήγορα χρώμα.
Tip 2: Για πολλαπλές
επιλογές μπαχαρικών,
εναλλακτικά
χρησιμοποιήστε Cape Herb
& Spice Greek Lemon &
Herb rub, ή Cape Herb &
Spice Mediterranean Roast
rub ή Cape Herb & Spice
Garlic & Herb rub.
– 10 – – 11 –